Kortfattat

Ett förfinat arkitektshus i Tel Aviv

Ett förfinat arkitektshus i Tel Aviv

I Tel Aviv, Israel, föreställde sig studio Neuman Hayner Architects ett ultra-designhus som uppfyller förväntningarna på ett soligt klimat: ett rymligt och bekvämt hus som öppnar sig till utsidan för att dra nytta av regionens exceptionella ljus. Ett drömhus som gör att du vill semestra, att upptäcka i bilder.

En kub för gemensamma utrymmen


Amit Gosher / Neuman Hayner Architects Huset är därför uppdelat i två utrymmen. I den första kuben begränsade arkitekterna partitionerna till att ge en ovanlig känsla av utrymme, hjälpt av en hög takhöjd. I vardagsrummet ingår köket som vetter mot matsalen och ett rymligt vardagsrum separerat med en låg vägg. Badat i ljus är hela glaset helt glas.

Ett smart grafiskt spel


Amit Gosher / Neuman Hayner Arkitekter Ovanför köket öppnar ett mer intimt vardagsrum ut mot vardagsrummet och framhäver den grafiska andan där staplade linjer är allmänt: från köksmöbler till räcken genom fönstren.

Alla samma intima utrymmen


Amit Gosher / Neuman Hayner Architects Den imponerande volymen förhindrar inte känslan av komfort i vardagsrummet. Tricket? Arkitekterna har föreställt sig en halvpartition som tjänar på ena sidan för förvaring för matplatsen och å andra sidan ger en känsla av intimitet i vardagsrummet installerat på marknivå, för en avslappnad och bekväm anda.

En andningsbar föräldersvit


Amit Gosher / Neuman Hayner Architects Design och renlighet får inte överträffas i den andra kuben. Master-sviten leker med volymerna för att erbjuda olika sov- / badrumsutrymmen, och öppnar mot en stor halvtäckt terrass som därmed bevarar integritet och temperaturen inomhus samtidigt som den erbjuder exceptionell ljusstyrka.

En atypisk dekoration


Amit Gosher / Neuman Hayner Arkitekter För att smälta in i de imponerande volymerna och arkitekturens förfinade ande har dekorationen utformats i en varm anda som inbjuder till avkoppling och påminner om sötheten i livet i fritidshus. I tonårssovrummet blir sängen attraktionen i rummet tack vare en trämodell upphängd från taket med rep. Ett sätt att ge en naturlig touch till interiören som är öppen för utsidan.

Utrymmen avsedda för avkoppling


Amit Gosher / Neuman Hayner Architects Arkitekturen är utformad för invånarnas välbefinnande och erbjuder utrymmen med mer måttliga volymer för att maximera känslan av intimitet. Vid svängen av en superb bambutrapp upptäcker vi en elegant men bekväm TV-lounge. Den extra beröringen? En gunga som påminner om sängens design och ger en lekfull och lugnande ande.

Oro för material


Amit Gosher / Neuman Hayner Arkitekter Vad gör huset speciellt? Hans skickliga materialspel som ger honom en design, förfinad och varm atmosfär. För detta kombinerade arkitekterna rå betong med vita fasta ämnen som förbättrar ljusstyrkan. Glas för modernitet och rått trä för den naturliga anmärkningen. En riktig texturspel i alla rum.

En yttre att bo


Amit Gosher / Neuman Hayner Arkitekter På andra sidan fasaden öppnas huset utifrån tack vare de många bildfönstren. Vad man ska ansluta interiören till uterummet som är tänkt som ett vardagsrum med en otrolig pool som installeras över hela husets längd och ett utomhuskök, design och vänligt, vars enorma bord förlänger ön.

En spegel vardagsrum utanför


Amit Gosher / Neuman Hayner Architects Ett utrymme som liknar vardagsrummet finns utanför på terrassen, i ett riktigt spegelspel. Ett fönster fungerar som en avskiljning. En matplats och ett mer gemytligt vardagsrum nickar till sängen och inomhusgången tack vare de hängande möblerna.