I detalj

Dekorativ coaching: Alexis föräldersvit

Dekorativ coaching: Alexis föräldersvit

Många individer har inte tid eller idéer att ordna om deras inredning och dekorera det efter deras smak. Detta var fallet med Alexis, som kände sig trånga i sitt rum. Han uppmanade därför inredningstransportbyrån Mon Interior Sur Mesure att omvandla en del av sin lägenhet till en vacker master-svit.

Layoutplanen före arbetena


Agence Mon Intérieur Sur Mesure Alexis 'lägenhet som den såg ut under MISM-arkitekterna på plats.

Layoutplanen efter arbetena


Agence Mon Intérieur Sur Mesure Efter besöket av MISM-arkitekterna på plats beslutades att förstöra partitionen mellan sovrummet och badrummet. En skärm kommer att placeras på denna plats för att optimera utrymmet och ha utsikt över badkaret.

Trendbrädet


Agence Mon Intérieur Sur Mesure Noble, enkla och förfinade material har varit privilegierade, i enlighet med smaken av Alexis, som särskilt uppskattar universum och Hermès-butikerna. Kamelläderfåtölj Santiago i Maison du Monde, 179,90 euro. Vanity sängbord på Roche Bobois, 6 400 € (priset inkluderar inte madrass eller boxfjäder). Tom Dixon golvlampa, mått: 50 cm x 160 cm hög, Silvera-eshop, 1194 euro. Tom Dixon pendelljus, mått: 19 cm x 36 cm hög, Silvera-eshop, 420 euro vardera. Toalettbord, ref. Dolores 917302, på Habitat, 749 euro.

I skiss: från ingången till rummet


Min anpassade inre byrå Betraktningsvinkeln är belägen vid ingången till sovrummet. Sängen är central med en matta som minskar den ständiga närvaron i Alexis 'lägenhet på parkettgolvet. Till höger märker vi toalettbordet med dörren till barnets rum. På vänster sida har en moucharabieh (anpassad färg, "vulkan", identisk med den orange färgen på Hermès) införts för att spela på badrummet sett eller inte sett. Öppningen som leder till badrummet är cirka 2 meter. Ett bord över Alexis farbror kan placeras ovanför sängen, vilket ger dynamik.

I skiss: från sängen


Agence Mon Intérieur Sur Mesure Den här gången placerar vi oss på sängnivån, mot dörren till sovrummet. Till vänster ser vi omklädningsrummet. Det kommer att skräddarsys med dörrar av massivt trä. För att ge rytm kommer panelen att kompenseras. Framför sängen kommer TV: n att placeras efter önskemål. En miniläsnings- / viloyta installeras till höger om TV: n med hjälpbelysning.

I skiss: det angränsande badrummet


Agence Mon Intérieur Sur Mesure Badrummet är öppet mot sovrummet och passagen till det lilla sovrummet har fördömts. Av integritetsskäl och på grund av närvaron av en hylla för bassängerna hålls en skiljevägg. Det låter dig också luta dig mot sängen. Den vänstra väggen är täckt med trä-väggplattor; marken, det är i grått kaklat grovt sätt. För en bättre reflektion av ljus medan bibehållen denna lugnande anda gynnades den gröna färgen på partitionen.

I skiss: ett ytterligare förslag


Agence Mon Interieur Sur Mesure För att bevara ägarnas integritet presenterades ett andra förslag: tillägget av en dubbel dörr som öppnar mot en partition, på detta sätt är sängen inte synlig; TV: n kan också placeras bakom partitionen. Till vänster om rummet har ett utrymme frigjorts för att skapa ett barnrum.